-

İhsaniye Mahallesi’nde uzun yıllardır kullanılmayan okul binasının tadilattan geçirilerek Karasu’nun ve kuzey bölgesinin ilk özel eğitim ilkokulu haline getirilmesinden büyük mutluluk duyduklarını belirten İhsaniye Mahallesi sakinlerinden Ali Osman Karaman, emeği geçen herkese teşekkür etti.

“İki yıldır mücadele veren İlçe Milli Eğitim Müdürü’müz Çetin Turhan’a şahsım adına teşekkür ediyorum. İhsaniye Mahallesi halkının da bize güven duyarak yardımda bulunmalarından dolayı da gurur duymaktayım” diyen Karaman, şöyle konuştu:

“Topluma kalıcı bir şeyler kazandırmayı her zaman görev edindik. Yapılacak olan okulumuzun daha kullanışlı ve amacına uygun olabilmesi için peyzaj alanını bedelsiz tasarlayan Peyzaj Mimarı oğlum Sezgin Karaman’a ve maddi manevi katkıda bulunan herkese teşekkürlerimi iletiyorum.

Özel eğitim ihtiyacı bulunan engelli çocuklarımızın evlere kapanmadan toplumla iç içe yaşayıp eğitim alabilmelerini sağlamanın görevimiz olduğunu düşünmekte ve bu projeye katkıda bulunmaktan mutluluk duymaktayım”