Neden böyle bir başlık attım?

Eğitim konusunda ciddi anlamda eksiklerimizin olduğunu hep birlikte görüyoruz. Kılık kıyafet konusunu ele aldığım için tekrardan o konuya değinmek istemiyorum. Bu sadece eğitim camiası için değil tüm kamu kurumları içinde geçerlidir. Bu benim fikrimdir beğenir beğenmezsiniz orası size kalmış.

Siyasetçi siyasetini, doktor doktorluğunu, ziraat odası çiftçilerini, Esnaf odası esnaflarını, bankacı müşterilerini, gazeteci gazeteciliğini, sigortacı sigortacılığı, dönerci etini ve en önemlisi ise öğretmen öğretmenliğini konuştursun.

Ve en önemlisi öğretmen buraya parantez açmak istiyorum

Demek istediğimdeki altını çizdiğim bu konuda ciddi anlamda bir çalışma yapılmalıdır. Kim veya kimler tarafından bu çalışma yapılacaksa öğretmenlerin siyasetin içine bu kadar girmesindeki sorun ortadan kalkmalıdır.

Eğitimciysen ve ülkemizdeki en ciddi sorun eğitim sorunu olan alanda yaşam mücadelesi veriyorsak artık eğitimin düzene girmesi gerekmektedir. Milli eğitimin bu sorununu kaymakamlık mı düzene koyar? Milli eğitim mi koyar orasını bilemeyeceğim ama öğretmenlerin ciddi anlamda bu kadar siyaset yapması kesinlikle doğru değildir.

Siyasetçi olacaksan çıkacaksın ben buraya, buraya, buraya adayım deyip siyasetini öyle yapacaksın. Öğretmensen dersine girip eğitimini vereceksin. Binlerce aile siz değerli öğretmenlerimize çocuklarını emanet ediyor. Benim çocuğum siyaset yapan bir öğretmenin dersine giriyorsa ben bunu sorgularım. Araştırım.

Herkesin siyaseti kendine, siyaseti okullarımızda değil gönül verdiğiniz partilerinizde yapın…!

Değerli veliler

Sorgulayın, araştırın ve asla müsaade etmeyin.

BİR TAS SU

Özellikle bu sıcak havalarda kapılarınızın önlerine bir kap su bırakın...

Onların bizim merhametimize ihtiyacı var. Unutma ve unutturma. Çaresiz bir varlık görünce dönüp gitmeyin belki de hayattaki en önemli sınavınız budur!

Hayvanlar da üşür, acıkır, susar, hasta olur. Kendinizde onları görün...

Sokaktaki Dostlarımız İçin Duyarlı Olalım İmkânımız yettiğince bir kap su bir kap yemeği esirgemeyelim! Sadece çöpe döktüğümüz dâhi yeter. Duyarlı olalım. bir tutam empati, bir tutam insanlık yeterli. Doğanın barındırdığı bu güzel dostları düşünmek için doğayı ve barındırdığı tüm canlıları sevmek zorunda değiliz! Lakin saygı duymak zorundayız... Sokak hayvanlarına zarar verme.

Sokaklardaki can dostlarımızı unutmuyor, evlerimizin önüne bir kap mama ve su bırakıyoruz.

Bugün kendimiz için bir iyilik yapalım bir canımızı doyuralım.