-

KARASU ALTINKUM OTEL AÇILDI (izle):

...

Deniz ve doğa manzarasını bir arada bulunduran Altınkum Otel, cuma günü gerçekleştirilen geniş katılımlı bir törenle hizmete girdi. Otelin açılış kurdelesini, otel işletmecisi Fatma Uğur Dağıstanlı ve ilçe protokolü birlikte kesti.

Kurdele kesimi öncesi hayırlı olsun dileğinde bulunan Karasu Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Karakaş, “Sahili, denizi ve kumuyla birlikte Karasu turizm açısından eşsiz bir ilçe. Böyle güzel bir yatırımın da Karasu turizmine katkı sağlayacağına inanıyoruz” diye konuştu.

İşletmeci Fatma Uğur Dağıstanlı, “Otelimizin büyük kısmı deniz cepheli. Üç kafeterya, iki bar ve 60 odadan oluşan otelimizin bodrum katını sadece baylara özel. Giriş, ikinci ve üçüncü kat ise ailelere özel” diyerek otel hakkında bilgi verdi. Uğur Dağıstanlı, sözlerini şöyle tamamladı:

“Misyonumuz öncelikle anne ve çocukların mutlu olması. Zaten bayan ve çocuklar mutluysa, babalar da mutlu olur. Karasu’da ailecek girerek huzurlu bir tatil geçirebilecekleri bir ortam oluştumak istedik. 400 metrekare terasımızda hafta sonu kahvaltı yapabilerek iyi vakit geçirebilecekleri bir ortam da sunuyoruz.

Ayrıca düğün, özel gün ve toplantı programları da kabul ediyoruz. Otelin bodrum katında grup ve şantiye personellerine de konaklama imkanı sunuyoruz. Grup ve aile girişleri ayrı olduğu için, her kesim rahatlıkla konaklama fırsatı buluyor. Önceliğimiz aileye hizmet vermek”

KARASU ALTINKUM OTEL

Rezervasyon: 0532 061 35 11 ve 0536 326 82 85

Adres: Yalı Mahallesi 114.Sokak No: 12 (Doğu Karadeniz Caddesi’ne ve sahile 100 metre mesafede) Karasu / Sakarya