-

KARASU KEBAP DİYARI AÇILDI (izle):

...

Sakarya’nın Karasu ilçesi yeni bir lezzet markasına daha kavuştu. Yalı Mahallesi Plaj Caddesi üzeri lunapark mevkiinde hizmete giren Kebap Diyarı, müşterilerine alternatif yöresel lezzetler sunmaya başladı. Cuma günü yapılan açılış tören ile Kebap Diyarı, tatilcilerin ve Karasu halkının beğenisini topladı.

Karasu Ulu Camii İmam Hatibi Necmi Sevindik ve Cami Müezzini İrfan Bulut’un duaları eşliğinde gerçekleştirilen açılış töreninde kurdeleyi, Yalı Mahallesi Muhtarı Dursun Ali Akbaş, İşletme Sahibi Ömer Çolak ve personel birlikte kesti.

İDDİALI LEZZETLER

Kebap Diyarı İşletmecisi Ömer Çolak, “Kebap, pide, lahmacunun yanı sıra testi kebabı, çökertme kebabı ve Babagannuş gibi yöresel lezzetleri de müşterilerimize sunuyoruz. Ayrıca hiçbir yerde olmayan özel tarifimizle el yapımı künefemizde iddialıyız” dedi.

Karasu’da olmayan lezzetleri de hem tatilcilerin hem de Karasu halkının beğenisine sunacaklarına da vurgu yapan Çolak, “Artık kimse bu lezzetleri bulmak için Adapazarı’na, izmit’e veya başka yerlere gitmesine gerek kalmayacak. Yepyeni tatları Karasu’ya getirdik” ifadelerini kullandı.

GECE SAATLERİNE KADAR SERVİS

Üç katlı işletmede müşterilerini ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirten Ömer Çolak, “Teras katımızda deniz manzaramız da mevcut. Ayrıca mekanımıza gelemeyen müşterilimiz için de her gün saat 24:00’a kadar paket servis imkanı sunuyoruz” diye konuştu.

KARASU KEBAP DİYARI

Paket Servis: (0 264) 718 52 54 - (0 264) 718 52 55

Adres: Yalı Mahallesi Plaj Caddesi 101.Sokak No:4/B (Sahil Park mevkii lunapark karşısı) Karasu / SAKARYA

Sosyal Medya:

www.instagram.com/karasukebapdiyari

www.facebook.com/Karasu-Kebap-Diyari