-

Karasu Kızılcık Mahallesi Muhtarı İsmail Hakkı Topaloğlu, Karapınar Mahallesi Muhtarı Oğuzhan Öztürk, Hürriyet Mahallesi Muhtarı Cumhur Özkan, İhsaniye Mahallesi Muhtarı Oğuz Özden ve Denizköy Mahallesi Muhtarı Ayhan Genç, Pazartesi günü karasu Halk Pazarı’nı gezerek hem fiyatları değerlendirdi hem de alışveriş yaptı.

Fiyatların yüksek olduğunu belirten beş muhtar, vatandaşın alım gücünün zamlardan dolayı düşük olduğunu belirtti. “Hem fiyatlara bakalım hem de alışveriş yapalım diye geldik” diyen Muhtar İsmail Hakkı Topaloğlu, “Peynir ve manav reyonuna uğradık. Fiyatlar gerçekten de çok pahalı. Vatandaşlar gezip gezip en uygun yeri arıyor ama bir düzenleme olmazsa ancak bakıp bakıp geçecekler” şeklinde konuştu.

Asgari ücret alan bir vatandaşın bu pahalılıkta geçinemeyeceğini d dile getiren Muhtar Topaloğlu, “Herkes bunu biliyor ve görüyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu duruma müdahale edeceğini söylüyor. İnşallah bir an önce enflasyona müdahalede bulunur ve vatandaşlarımız da rahatlıkla alabilecek güce gelirler. Cumhurbaşkanımıza bu millet güveniyor” dedi.