-

AYDINOĞLU BESİCİLİK, HİSSELERE ZAM YANSITMADI (izle):

...

Yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla kurban pazarında hareketlilik devam ediyor. Kurban Bayramı’nın birinci günü olan 9 Temmuz Cumartesi günü 140 adet kesim yapmaya hazırlanan Aydınoğlu Çiftliği de müşterilerine en iyi hizmeti vermek adına özel kesimhanesini hazır hale getirdi.

Aydınoğlu Çiftliği işletmecisi Mehmet Aydınoğlu, “Artan maliyetler, hisse fiyatlarını olumsuz etkiledi. Hisse fiyatlarımızı bir ay önce hazırladık. Bu sürede kırmızı ete üç kez zam geldi. Fakat müşterimize bu zammı yansıtmadık” dedi.

ZAMSIZ FİYATLAR

Her geçen yıl müşteri sayısında artış yaşandığını belirten Aydınoğlu, “Müşterimizi mağdur etmek istemedik. Talep de fazla oldu. Herkes kurban kessin istiyoruz, o nedenle hisse fiyatlarımız zamsız olarak Kurban Bayramı’na kadar devam edecek” diye konuştu.

Aydınoğlu Çiftliği işletmecilerinden Muhammet Aydınoğlu da “Kesim çiftliğinde müşterilerimize servis imkanı sunuyoruz. Bayramın ilk günü 140 adet kesim yapılacak. Hissedarlar, kesimhanede kesim işlemlerini izleyebilecek ve etlerini tartarak alabilecek. Bayram namazının ardından kesim işlemi başlayacak, raylı sistemle hayvanlar kesime alınacak ve dijital tartıyla etler teslim edilecek” dedi.

Aydınoğlu Çiftliği kurban kesim tesisi

Adres: Aziziye Mahallesi Gazi Caddesi (Küçükboğaz mesire alanı mevkii) Karasu / Sakarya

İrtibat: 0546 637 01 56 ve 0545 718 17 20