-

BAYRAMDA YÖRESEL LEZZETLERE İLGİ (izle):

...

Mayıs ayı sonunda hizmete giren ve yaz sezonunda müşterilerini ağırlamaya başlayan Kebap Diyarı, Kurban Bayramı tatili boyunca tatilcilerin gözde mekanlarından biri oldu. Bayramda 800 bin tatilciyi ağırlayan Karasu’da esnafın da yüzü güldü. Tatilcilerin yöresel lezzetlerden yana tercihi de gözlerden kaçmadı.

20 Mayıs’ta açılan ve Karasu halkı ile yazlıkçıların beğenisini toplayan Kebap Diyarı, müşterilerine Karasu’da olmayan yöresel lezzetleri sunmaya devam ediyor. İşletmeci Ömer Çolak, “Müşterilerimizin ilk tercihi, el yapımı künefemiz. Karasu’da dondurulmuş künefeye son verdik” dedi.

TÜM ÜRÜNLERİN USTASI AYRI

Kebap, lahmacun, pide ve menüler dışında yöresel lezzetlerin de çok ilgi gördüğünü belirten Çolak, “Babagannuş, Kilis Tava ve Ali Nazik gibi değişik lezzetler sunuyoruz. Her bir menümüz, usta ellerce hazırlanıyor. Özellikle künefemiz tamamen el yapımı” diye konuştu.

Karasu sahilinde lunapark karşısında deniz manzaralı terasıyla üç katlı işletmelerinde müşterilerini ağırlayan Ömer Çolak, “Sabah 08:00’da serpme kahvaltı ile hizmete başlıyoruz. Gece 02:00’a kadar açığız ve günün her saati paket servisimiz mevcut. (0264) 718 52 54 ve (0264) 718 52 55 numaralı telefonlardan sipariş verilebilir” diyerek sözlerini tamamladı.