KarasuHaberleri.com & Öncü Karasu
Nevtan Angün'ün haberi


 

Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Hasan Alişan bir basın bülteni yayınlayarak “Bugün teşekkür günü” dedi.  “Pandemi sürecindeki çığlıklarımıza cevap veren herkese teşekkür ediyoruz” diyen Alişan, basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

 

Ülkemiz ve insanlık olarak geçirmekte olduğumuz zor dönemin bitmesini umut ediyoruz. Hayata dair zor ve topyekûn bir savaş veriyoruz. Bu savaşı da hep birlikte kazanacağız. Bu savaşın kazanılmasında emeği olan herkese, can-ı gönülden teşekkürü bir borç biliriz.

 

Biz, emeğiyle evine ekmek götürmeye çalışan onurlu, iyi niyetli ve devlet adabı bilen esnaf ve sanatkârız. Biz günlük rızkımızı kazanmanın mücadelesini veren, günlük kazandığına da şükretmesini bilen kanaatkâr ve kadirşinas insanlarız. Devletimizin aldığı kararlar karşısında boynumuz kıldan dahi incedir ama “git öte” muamelesini de asla kabul etmeyiz.

 

Biz kimsenin malında gözü olmayan tok gözlü insanlarız. Ama rızkımız mevzu bahis olunca da sonuna kadar haklı mücadelemizi vermesini biliriz.

 

Pandemi sürecinde alınan kararlardaki haksızlıkları bu yüzden defaatle ve yüksek sesle haykırdık. Siyaset yapıcılarımız, bizim bu haykırışlarımızın arkasında hiçbir siyasi veya şahsi menfaatin olmadığını bildikleri için sesimizi duydular.

 

Biz kadirşinas ve vefalı insanlarız. Biz, yapılan iyiliği bilen, kıymetini takdir eden ve bunu asla unutmayan insanlarız.

 

Bugün teşekkür günü… Pandemi sürecindeki çığlıklarımıza cevap veren herkese teşekkür ediyoruz.

 

“Biz zor durumdayız, onurluca yaşamak istiyoruz” dedik, Sakarya Büyükşehir Belediyesi (SBB) Başkanı ve Meclis üyeleri sesimizi duydular. Koronavirüs’ten dolayı mağdur olan iş yeri sahiplerine ekonomik destek paketi açıkladılar.

 

Biz kanaatkar insanlarız, SBB Meclisimizin imkanları olsa, bize daha fazla katkı sağlayacağını biliyoruz.

 

Başta SBB Başkanı Ekrem Yüce olmak üzere, tüm meclis üyelerine tek tek teşekkürü borç biliriz.