-

El yapımı butik pastaların yeni adresi, Pembe Merdane. Kendi evinde özenle hazırladığı pastalarının lezzeti ve tasarımlarıyla ön plana çıkan Karasulu Büşra Demirci, pastalarının yanı sıra kurabiye çeşitleriyle de dikkat çekiyor.

“Pasta yapmaktan keyif duyuyor ve uzun yıllardır bu işi yapıyorum” diyen Büşra Demirci, “Başlarda ailem ve çevresine pastalar yaparak bu işe giriştim. Pastalarım, tasarımlarım ve çıtır kurabiyelerim müşterilerim tarafından çok beğenildi. Gün geçtikçe de bu talepler, siparişler de artmaya başladı” şeklinde konuştu.

İnstagram üzerinden “pembemerdane” kullanıcı adıyla Karasu Pembe Merdane sayfası üzerinden de sipariş aldığını ifade eden Demirci, “Ürünlerim tamamen taze. İsteğe göre her türlü pasta tasarımı yapabiliyorum. Bunun yanı sıra maket pastalar, butik kurabiyeler de hazırlıyorum. Sipariş vermek isteyenler bana hem İnstagram üzerinden hem de 0507 856 52 38 numaralı telefon üzerinden ulaşabilirler.

Hazırladığı ürünlerinin lezzetinin iki sırrını açıklayan Demirci, “Ürünlerimin beğenilmesinin iki önemli nedeni; kullandığım tüm malzemelerin taze olması ve özel krema kullanmam. Müşteriler, sipariş verdikleri ürünleri evimden bizzat kapıdan güvenle teslim alıyor. Karasu’nun yanı sıra Kocaali, Kaynarca, Ferizli ve diğer bölgelerden de talep olursa sipariş alıyorum” ifadelerini kullandı.