-

CARREFOURSA, KARASU'DA ÜÇÜNCÜ ŞUBESİNİ AÇTI (izle):

...

Karasu’da bir büyük çaplı bir de süper olmak üzere iki şubesi bulunan CarrefourSA, ilçedeki üçüncü şubesini yine süper şube tipi olarak Plaj Caddesi, eski lunapark mevkiinde hizmete açtı. Cumartesi günü yapılan kurdele kesim törenine katılım da yoğun oldu. CarrefourSA Süper işletmecileri Zeynel Demirkıran, Gülşah Demirkıran ve Abdurrahim Turgut, davetlilerle yakından ilgilendi.

Mağaza işletmecisi Zeynel Demirkıran, “Plaj Caddesi üzerindeki 400 metrekarelim mağazamızda 5 bin kalem ürünümüzle CarrefourSA kalitesi ve kurumsallığıyla hizmet vereceğiz” dedi. Abdurrahim Turgut ise “Tüm Karasu halkını ve tatilcileri CarrefourSA kalitesi ve güvencesiyle hizmet almaya davet ediyoruz” dedi.

Mağazanın açılış kurdelesini Karasu Belediyesi eski başkanlarından Mehmet İspiroğlu ve davetlilerle birlikte kesen Karasu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cihan Emre, “Bir kadın girişimcimizin ortaklarıyla birlikte açtığı mağazayı ilçemize kazandırmanın mutluluğu içerisindeyiz. Vergisini Karasu’ya verecek olan ve odamız üyesi işletmemize hayırlar dilerim” şeklinde konuştu. Kurdele kesiminin ardından davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.