-

Karasu’da 12-18 ay, 18-24 ay, 24-26 ay ve 3-5 yaş çocuklara hitap eden Mila Oyun Evi açıldı. Hizmete girdiği ilk günden bu yana ebeveynler ve miniklerden yoğun ilgi gören Mila Oyun Evi, çocukların hem bedensel hem de zihinsel gelişimlerini arttırmayı amaçlıyor.

Pandemi sürecinde yaşıtlarından uzak kalan çocuklar için vazgeçilmez bir fırsat olan oyun evinde belirtilen yaş gruplarına bir saatlik eğitim veriliyor. Haftalık çizelgeye göre randevu sistemiyle çocukların hizmetine açılan oyun evinde bir saatlik eğitim sürecinin sonunda serbest zaman etkinliği için de zaman veriliyor.

Etkinliklerde Türkçe dil etkinliği, matematik, fen ve doğa etkinliklerinin yanı sıra drama, müzik ve sporsal faaliyetlere de yer veriliyor. Kum havuzu oyun alanında çocukların hayal gücünü geliştirmeyi amaçlayan ve enerjilerini atmalarına fırsat veren oyun evinde ebeveynlere özel olarak alanlar da yer alıyor.

“Kum havuzu çocuklarımızın yaratıcılığını arttırır ve kendini keşfetmesini sağlar” diyen Mila Oyun Evi İşletme Sahibi Nur İskender, “Aynı zamanda insan ilişkilerini ve yardımlaşma etkileşimini arttırır” şeklinde konuştu.

Çocukların daha iyi bir geleceğe ulaşmasını hedeflediklerini de belirten Nur İskender, “Pandemi sürecinde çocuklarımız yalnız bir süreç geçirdikleri için diğer çocuklarla etkileşim halinde olup sosyalleşmeleri için burada güzel bir ortam sunuyoruz. 2-3 hafta içinde açılışımız olacak. Şimdiden bütün çocuklarımıza ve ailelerimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

İskender, etkinliğin bir saatinin 50 TL, yarım saat kum havuzunun ise 20 TL olduğunu da sözlerine ekledi.