-

DASTİNİ BEBE MARKET, YÜZDE 25 İNDİRİMLE AÇILDI (izle):

...

Uygun fiyat ve kaliteli ürünleriyle anne ve babaların tercihi olan markaların başında gelen Dastini Bebe Market, Türkiye genelinde hizmet veren 56.şubesini geniş bir katılım eşliğinde Karasu’da açtı. İşletmeciliğini Fulya Talay’ın yaptığı bebek ve çocuk ürünleri mağazası, yüzde 25’lik indirimleriyle ilk günden itibaren büyük ilgi gördü.

Dastini Bebe Market işletmecisi Fulya Talay, “Türkiye genelinde şubeleri bulunan kurumsal bir firmanın 56.şubesini Karasu’da açtık. Mağazamızda yeni doğan bebekten 9-10 yaşa kadar erkek ve kız giyim ürünleri ile bebe market ürünleri olan şampuan, bebek bezi ve ayakkabılar da mevcut” dedi.

İşletmeci Talay, “Açılışımıza özel olarak bir hafta süreyle yüzde 25 indirim uyguluyoruz. Seçili ürünlerimizde de yine yüzde 10’luk bir indirimimiz mevcut. Aileler ürünlere bakarken çocuklar da mağazadaki seksek oyun alanında ve mini kitap köşemizde hikaye okuyarak zaman geçirebilecek” diyerek tüm Karasu halkını ve tatilcileri mağazalarına davet etti. Mağazanın açılış kurdelesini geniş bir protokol eşliğinde kesildi.