-

DT. FATMA SELCAN KARABAYIR, MUAYENEHANESİNİ AÇTI (izle):

...

Diş hekimliği görevini 19 yıldır sürdüren ve bu sürenin 14 yılını da Karasu Devlet Hastanesi’nde tamamlayan diş hekimi Fatma Selcan Karabayır, açtığı özel diş polikliniğinde hizmet vermeye devam edecek.

Karasu Devlet Hastanesi acil girişi yanında bulunan polikliniğin açılışını pazartesi günü yapan Karabayır, “Açılışa özel fiyatlarımız ile hastalarımıza kendi polikliniğimizde hizmet vermeye devam edeceğim” dedi.

Yoğun katılımın olduğu açılış törenin kurdelesini Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, İYİ Parti İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan ve ilçe protokolü ile Karabayır’ın hastane mesai arkadaşları birlikte kesti. Açılış sonrası davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

HASTA MEMNUNİYETİ

Diş hekimi Fatma Selcan Karabayır’a uzun süredir tedavi olan hastalar da memnuniyetini belirtti. Karabayır’a 12 yıldır tedavi olduğunu söyleyen Nurdane Ekiz Uzun, “Temiz, titiz ve etik çalışan bir doktor. Tedavime burada devam edeceğim. Herkese de tavsiye ederim” dedi.

“Hasta memnuniyetine ve hastasına önem veren bir doktora tedavi olmaktan mutluluk duyuyorum” diyen Fatma Takıcı, “Anlayışlı ve sevecen bir diş hekimine tedavi olmak huzur veriyor. Bu nedenle özel polikliniğinde de sağlık hizmeti almayı sürdüreceğim” şeklinde konuştu.