-

Karasu Murat Kitap & Kırtasiye tarafından başlatılan ve 15 Aralık Salı gününe kadar devam edecek olan dev kampanya kapsamında, seçili ürünlerde yüzde 30, 35 ve 45 oranında dikkat çeken indirimlere gidildi.

Kampanya dahilinde, ilkokul, ortaokul ve lise düzeyinde TYT ve AYT grubu tüm yardımcı kitaplarında yüzde 45 indirim yapıldığını belirten Murat Marangoz, “Açı, Cevap, Türev, Efsane, Kültür, Ünlü, Ders Pektif, Fikri Bilim, Koray Varol, Bilgiseli ve DNA Yayınları’nda da bu indirimler geçerli” diye konuştu.

EĞLENDİREN KAMPANYA

Karasu Murat Kitap & Kırtasiye işletmecisi Murat Marangoz, “Tamamen yerli üretim olan Redka akıl oyunları ve zeka oyunlarında da net yüzde 35 indirim ile müşterilerimize kaçırılmayacak bir fırsat sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

Marangoz, son olarak “Bunların yanı sıra hikaye setlerinde de yüze 30 indirim geçerli. Çocuklarımız hem derslerini çalışsın, hem eğlensin hem de zeka oyunları ile keyifli vakit geçirirken, kendilerini de geliştirebilsinler düşüncesiyle eğitime katkıda bulunmayı amaçlıyoruz” dedi.