-

EKREM COŞKUN DÖNER KARASU ŞUBESİ AÇILDI (izle):

...

Pazartesi günü geniş katılımlı bir törenle hizmete giren Ekrem Coşkun Döner Karasu Şubesi, Karasu halkını ve tatilcileri ağırlamaya hazırlanıyor. Ömür Yeşil’in sahibi olduğu Karasu Şubesi’nin açılış kurdelesi ilçe dışından İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan ve ilçe protokolü eşliğinde geniş bir katılımla dualarla kesildi.

Karasu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cihan Emre, kurdele kesimi öncesi “Her hafta sonu bir milyon kişiyi ağırlayacak olduğumuz Karasu’da güler yüzlü ve güzel hizmet vermek adına açtığımız şube hayırlı olsun” dedi.

Ekrem Coşkun Döner Karasu Şubesi İşletmecisi Ömür Yeşil, marka hakkında bilgi verdi. Kurumsal bir firma olarak 250 şubeyle hizmet veren Ekrem Coşkun Döner’in et döner ve köfte üzerine hizmet verdiğini belirten Yeşil, “Bu markayı Karasu’ya getirmekten gurur ve mutluluk duyuyoruz” dedi.

Yeşil, “Birinci ilkemiz sağlık, ikinci ise kalite ve ucuzluk. Markayı en iyi şekilde temsil edeceğiz. İlk şubemizi sahile açtık, ikinci ve üçüncü şubelerimizi de açmayı hedefliyoruz. Kurumsal firmalar üzerinden paket servis hizmeti vereceğiz. Her gün 12:00 ile gece 01:30 arasında hizmet vereceğiz” diye konuştu.