-

Uzman teknik kadrosu, mimar ve mühendisleriyle birlikte Sakarya’da emin adımlarla ilerleyen Günal Mühendislik Yapı İnşaat, Karasu şubesini hizmete açtı ve Sakarya’da hizmet verdiği ilçe sayısını artırdı. Geyve, Kocaali ve Karasu şubeleriyle geniş bir kitleye hitap eden Günal Mühendislik Yapı İnşaat, plan, proje, ruhsat, iskan, tadilat, yalıtım, enerji kimlik belgesi (EKB), danışmanlık, kaba inşaat ve anahtar teslim inşaat hizmetlerinin yanı sıra müteahhitlik çalışmalarıyla dikkat çekiyor.

Alışılmışın dışında konforlu ve lüks yaşam alanlarına sahip projeleri hayata geçirdiklerini ve projelerin büyük kısmında anahtar teslimi gerçekleştirdiklerini belirten firma sahibi Gökhan Günal, “Firmamız bünyesinde PVC, mutfak dolabı, katlanır cam, çelik kapı, duşakabin ve banyo dolabı başta olmak üzere tüm alternatif yapı hizmetleri mevcut” dedi.

Günal, “Anahtar teslim yaşam alanı projelerimizin tamamında bor katkılı (Starbor) yalıtım malzemeleri kullanmaktayız. Tasarruflu, sağlam ve sağlıklı yalıtım sistemlerimiz ile hane sahiplerinin konforu için her şeyi düşünüyoruz” şeklinde konuştu ve betonarme yapı, çelik yapı ve ahşap yapı üzerine de anahtar teslim projeler oluşturduklarını ifade etti.

SİZ SADECE HAYAL EDİN...

Günal Mühendislik Yapı İnşaat

İrtibat: (0 536) 916 91 32 ve (0 539) 359 23 05 / Gökhan Günal

www.geyvegunalmuhendislik.com

www.instagram.com/gunalmuhendislik