-

İncilli Mahallesi Karakol Caddesi üzerinde, yoğun ilgi eşliğinde Pazartesi günü hizmete giren işletmenin sahibi Abdurrahman Kukaroğlu, ürünlerinde katkı maddesi bulunmadığına dikkat çekti. Kukaroğlu, “Karasu halkı, fiyatlarımıza şaşıracak. 2021 yılı sonuna kadar bu fiyatlarla gideceğiz. Açılışa özel kampanyamızı yeni yıla kadar değiştirmeyeceğiz. Perakende ve toptan satışlarımız olacak” dedi.

Abdullah Amcabey Baklavaları marka ortaklarından Rüzgar Çetin, “Markamız, beş sene önce kuruldu. Şanlıurfa’da 3 bin metrekarelik tesiste üretilerek Türkiye’nin her yerine dağıtım yapan bir firma. Eskişehir’de 6 şubesi, Aydın’da 4 şubesi bulunan markamız, İstanbul, Van ve şimdi de Sakarya’da hizmete girdi” dedi.

KATKI MADDESİ YOK

Marka ortağı Abdullah Arsoy ile birlikte ürünlerinde birinci kalite ürün kullandıklarını ifade eden Çetin, “Hiçbir ürünümüzde glikoz, sakkaroz ve koruyucu, tatlandırıcı madde ve renklendirici kullanmıyoruz. Biz, marka ve isim satmıyoruz. Kalite ve baklava satıyoruz, lezzet satıyoruz. Herkes alsın diye fiyatlarımızı da düşük tutuyoruz” ifadelerini kullandı.

ABDULLAH AMCABEY BAKLAVALARI KARASU'DA (izle):