-

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım’ı ziyaret eden Karasu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cihan Emre ve yönetimi, Karasu esnafının talep ve beklentilerini sundu, ilçe esnafıyla alakalı detaylı bilgi paylaşımında bulundu.

Ziyaret hakkında bilgi veren Başkan Emre, “Valimiz talep ve beklentilerimizi uzun uzun dinledi. Yaz sezonuyla beraber bazı eksikler ve sorunlar da oluşmakta. Biz de bu eksik ve taleplerimizi ilettik. İlçe esnafımız bizden beklentilerini de sunduk” dedi.

Karasu’da Sahil Güvenlik Komutanlığı’na bağlı bir arama kurtarma ekibinin de kurulmuş olmasının önemine de vurgu yaptıklarını ifade eden Cihan Emre, “MOBESE kameralarımızın yenilenmesi gerektiğini dile getirdik. Ayrıca yaz sezonunda ilçe esnafının açılış ve kapanış saatlerinde esneme beklediğini de bildirdik” diye konuştu.

BİR ZİYARET DAHA

Başkan Emre ve yönetimi, bu ziyaretin ardından Sakarya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Hizmetleri Şube Müdürü Uygar Lahna’yı da ziyaret etti. Yapılan hizmetler için teşekkür ettiklerini söyleyen Emre ve yönetimini Sakarya Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Cevat Ekşi de karşıladı.