-

İncilli Mahallesi Karakol Caddesi’nde yer alan Kokoz İş Merkezi’ndeki üç katlı mağazasıyla hizmete açılan Enking Burger, Karasu halkına ve tatilcilere yepyeni lezzetler sunacak. İşletme, cuma günü gerçekleşen yoğun katılımlı açılış töreniyle resmen hizmete girdi.

Enking Burger işletmecisi Engin Başar, marka hakkında “Adımız gibi, lezzetin en kalitesini sunmaya adayız. Berlin’den gelen lezzeti Karasu halkına sunuyoruz. Berlin’de Türk mutfağını tanıtmaya devam ediyor ve orada da hizmet veriyoruz. Kendimize özel soslarla oluşturduğumuz burger lezzetini, anavatanımıza ve Karasu’muza da taşımaya karar verdik. Önümüzdeki yıl da iki sürprizimiz daha olacak” şeklinde bilgi verdi.

Protokol eşliğinde edilen duaların ardından işletmenin açılış kurdelesi kesildi. Belediye Başkanı İshak Sarı, kurdele kesimi öncesi “İlçemizde bir girişimcimizin daha işletmesini açmanın sevinci içerisindeyiz. Allah, hayırlı ve bol bereketli kazançlar nasip eylesin” temennisinde bulundu.

Karasu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cihan Emre ise “Yurtdışında 17 yıldır hizmet veren Enking Burger’i Karasu’ya getiren ve ilçeye yatırım yapan Engin Başar’a teşekkür ediyoruz. Seneye de yeni yatırımları Karasu’da yapacağının sözünü de verdi” diyerek işletmeye hayırlı olsun dileğinde bulundu. Açılış sonrası davetlilere ikramlarda bulunuldu.