-

AZRAYLA EV YAPIMI UNLU MAMÜLLER AÇILDI (izle):

...

Karasu Halk Pazarı arkasında Kültür Caddesi ile Fevzi Paşa Caddesi’nin birleşim noktasında yer alan AzrAyla Ev Yapımı Unlu Mamüller hizmete girdi. İşletmeci Aydan Haliloğlu, “İşletmemiz, ev yapımı ürnüler üzerine hizmet veriyor. Yerinde servisin yanı sıra sipariş ağırlıklı çalışıyoruz. Özel gün, davet ve organizasyonlara her türlü ev yapımı sipariş teslim ediyoruz” dedi.

AzrAyla Ev Yapımı Unlu Mamüller; ev yapımı dondurma, sarma, içli köfte, şekerpare, hamur işleri ile tatlı ve tuzlu kurabiye çeşitleri ile dikkat çekiyor. İşletmeci Haliloğlu, “Hanımların beş çayı, doğum günleri, söz ve nişan organizasyonları ile gün toplantılarına sipariş alıyoruz. Ayrıca serpme kahvaltımız çok tercihe diliyor” diye konuştu.

İşletmenin pazartesi günü gerçekleştirilen törende açılış kurdelesini Belediye Başkanı İshak Sarı, Karasu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cihan Emre ve MHP İlçe Başkanı Münir Ali Kara birlikte kesti. İncilli Mahallesi Kültür Caddesi / Fevzi Paşa Caddesi birleşiminde ŞOK Market karşısında hizmet veren AzrAyla Ev Yapımı Unlu Mamüller’e 0534 943 69 63 numaralı telefondan sipariş de verilebilecek.