-

Sakarya’nın uygulamada pilot il olduğu Koop-Bakkal Projesi için ilçelerin esnaf odaları başkanları bir araya geldi. Tarım Kredi Marketleri ürünlerinin bakkallarda satılması ile ilgili uygulama kapsamında Sakarya Bakkallar ve Bayiiler Esnaf Odası Başkanı Ahmet Akdardağan’ın ev sahipliğinde bir araya gelindi.

Oda Hizmet binasında yapılan istişare toplantısına Karasu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cihan Emre ile Kocaali, Kaynarca, Ferizli, Akyazı, Söğütlü ve Geyve ilçelerinin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanları katıldı.

ARALIK AYINDA BAŞLAYACAK

Sakarya Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası’nın öncülüğünde ilçeler de uygulamaya başlanacak olan proje için yapılan çalışmaların detayları ve son hazırlıklar toplantıda görüşüldü. İlçelerin esnaf odaları başkanları ile projenin uygulaması görüşen Başkan Akdardağan, “Böylesine önemli bir projeye Sakarya olarak öncülük yapmanın gururunu ve heyecanını yaşıyoruz. Bir süre önce Ankara’da imzaların atılmasıyla başlayan proje, ilimizde uygulamaya başlandı” dedi.

Karasu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cihan Emre ise, “İlçelerimizde de aynı anda uygulanmaya başlanacak proje için bir araya geldik. Etap etap Sakarya genelinde yaygınlaşacak olan proje için hem biz hem de esnafımız heyecan içeresinde. Aralık ayının ilk haftasında bakkallarımızda satışların başlaması planlanıyor” diye konuştu.