Karasu - Kocaali yolu (Ankara Caddesi) üzerinde bulunan ve Çağdaş mevkii olarak bilinen noktada hizmet veren Seferoğlu Petlas Bayii tesisleri, müşterilerine kaliteli ve güvenilir hizmet sunuyor. Firma sahibi Niyazi Arslan, 1 Aralık’ta başlayacak olan zorunlu kış lastiği uygulaması öncesi bir kampanya başlattıklarını ve ilgi gören kampanyayı 2019 yılı sonuna kadar sürdüreceklerini sözlerine ekledi. Arslan, lastik, jant, akü ve oto aksesuar satışı yapılan tesislerinde far ve balans ayarı, lastik değişim ve bakım hizmeti verdiklerini, ayrıca sezonluk değişim yapılan lastiklerde lastik otel uygulaması ile ücretsiz saklama hizmeti sunduklarını da sözlerine ekledi. Karasulu genç işadamlarından Niyazi Arslan, işletmesi ve hizmetleri hakkında ayrıntılı bilgi verdi, kampanyalarından bahsetti.

 

Tek yetkili bayiyiz

 

Sakarya’nın Adapazarı ile Düzce bölgesine kadar Petlas’ın tek yetkili bayisiyiz. Sakarya’nın kuzey bölgesi ile Düzce arasında hizmet veren tek yetkili bayii Seferoğlu Petlas’dır. İşletmemiz bünyesinde her türlü araçlar için her ölçüde yazlık ve kışlık lastik, Petlas’ın piyasaya yeni sürdüğü son teknoloji araç aküleri, yine her araca uygun, her ölçüde jantlar ve çeşitli araç aksesuarlarının satışı yapılıyor. Bunların yanı sıra, far ayarı, balans ayarı ve lastik bakım hizmetleri veriyoruz” diyen Arslan, “Petlas’ın 1 Kasım gününden itibaren devam eden kampanyası Karasu’da büyük ilgi görüyor. 4 al 3 öde kampanyası ile adından da anlaşıldığı gibi 4 lastik alan 3 lastik ücreti ödüyor” dedi.

 

Maliyetine satışlar

 

1 Aralık günü başlayacak olan zorunlu kış lastiği uygulaması öncesi bir kampanya başlattıklarını dile getirdi ve “Seferoğlu Petlas Bayii olarak firmamıza özel bir kampanyayı da Karasulu vatandaşların hizmetinde sunduk. 2019 yılı sonuna kadar zirai araç, iş makinaları ve kamyon lastiklerinde maliyetine satış yapıyoruz. Açılışıma özel düzenlediğimiz bu kampanya, çiftçimiz ve esnafımız tarafından ilgi görmesine rağmen kampanyayı sonlandırmadık ve yılsonuna kadar uzatma kararı aldık” ifadelerini kullandı.

 

Ücretsiz saklıyoruz

 

Seferoğlu Petlas Bayii olarak Lastik Otel uygulamasını da hizmete koyduklarını ifade eden Arslan, “Sıfır lastik alımlarında müşterilerimizin eski lastiklerini, özel kılıflara sararak yaz sezonuna kadar ya da bir dahaki kış sezonuna kadar firmamız güvencesi ile muhafaza ediyoruz. Tamamen lastik sağlığına uygun, kuru ve temiz depomuzda ücretsiz olarak muhafaza ettiğimiz lastikleri, bir dahaki sezonluk lastik değişiminde müşterimize teslim ediyor, arzu ederse değişen lastikleri tekrar lastik otelimizde saklıyoruz” diyerek tüm araç sahiplerini hizmet tesislerine beklediklerini sözlerine ekledi.

 

 

HABER: Cihan Emre  /  KAMERA ve FOTOĞRAFLAR: Nevtan Angün