-

Ali İskender ve Salih Koçmar’ın işletmeciliğini yaptığı Kanatçı Ali, İncilli Mahallesi Hürriyet Caddesi üzerinde hizmete girdi. Közde bütün tavuk, közde kanat ve közde but gibi ilçede olmayan lezzetleri sunan Kanatçı Ali, alışılagelmiş tavuk çevirme lezzetinin dışında bir sunum ile müşterilerinin karşısına çıktı.

Mangal keyfini Karasulu vatandaşların evlerine ve işyerlerine kadar getirdiklerini söyleyen işletmeci Ali İskender, “Bizim farkımız, tavuk ürünlerimizi özel soslarımızla harmanlayarak meşe kömürü közünde ağır ağır pişiriyor oluşumuz. Böylece benzeri olmayan bir lezzet ortaya çıkıyor” dedi.

PAKET SERVİS MEVCUT

Gel-al hizmetinin yanı sıra paket servisi hizmeti de verdiklerini söyleyen İskender, “0264 718 54 24 numaralı telefondan sipariş verilebilir. İsteyen vatandaşlarımız da İnönü İlkokulu yanı, Cihan Altunkaya Çiçekçilik karşısındaki işletmemizden gelerek siparişlerini alabilirler” ifadelerini kullandı.

KANATÇI ALİ, MANGAL KEYFİNİ ADRESİNİZE GETİRİYOR (izle)

KANATÇI ALİ – Közde bütün tavuk, kanat ve but siparişi: 0264 718 54 24

KANATÇI ALİ – Adres: İncilli Mahallesi Hürriyet Caddesi (İnönü İlkokulu yanı, Cihan Altunkaya Çiçekçilik karşısı) Karasu / Sakarya