KarasuHaberleri.com & Öncü Karasu
Nevtan Angün’ün haberi  /  Fotoğraf ve Kamera: Esra Angün

 

 

İşletmeniz bünyesinde ne tür hizmetler vermektesiniz?

 

- Bayrak Emlak & Rent A Car adı altında yaklaşık bir aydır Karasu’da kurumsal anlamda hizmet veriyoruz. Türkiye’nin dört şehrinde bulunan beş havaalanından Karasu’ya ve Karasu’dan bu havaalanlarına anlaşmalı nakil hizmeti sunuyoruz.

 

 

Karasu ile havaalanları arasında sunduğunuz nakil hizmetini açar mısınız?

 

- Başta İstanbul’da bulunan iki havaalanı ile İzmir, Ankara ve Sivas havaalanları olmak üzere Türkiye’nin her iline servisimiz mevcut. Karasu’dan havaalanlarına gitmek isteyen ya da havaalanlarında inip Karasu’ya direkt gelmek isteyen vatandaşlarımızı ister tek ister grup halinde özel araçla naklediyoruz.

 

 

Araç kiralama alanında diğer firmalardan farkınız nedir?

 

- Araç kiralama alanında günlük kiralama hizmetimiz mevcut değil. Kurumsal anlamda kiralama hizmetimiz mevcut. Günlük kiralama yerinde haftalık, aylık ve yıllık gibi uzun vadeli kiralama paketlerimiz mevcut. İster bireysel ister kurumsal olarak kiralama yapılabilir.

 

Araçlarımız sıfır kilometre ayarında anlaşmalı firmalara ait araçlar. Bayrak Emlak & Rent A Car, kurumsal hizmet veriyor. Merdiven altı diye tabir edile firmalar ile lütfen kıyaslanmasın. Araçlarımızın hepsi rent a car sigortalı araçlardır.

 

 

Merdiven altı diye tabir ettiğiniz hizmet veren firmaları vatandaş nasıl ayırt edecek?

 

- Araç kiralaması yapan firmaların, müşterisine rent a car sigortası sunması gerekiyor. Bu sigortası olmayan aracı kiralayan müşteriden, aracın kaza yapması veya hasar alması durumunda, aracın serviste yattığı gün kadar ücret istiyorlar. Veya imzalanan senede istedikleri ücreti yazıyorlar.

 

Vatandaş, bu tür firmalardan uzak durmalı. Kaza anında kiralık olduğunu saklamaları ve arkadaşın aracı gibi ifadeler kullanılmasını isteyen firmalar merdiven altı diye tabir ettiğimiz hizmet veren, kurumsal olmayan firmalardır. Bayrak Rent A Car’da böyle bir durum söz konusu değil. Tüm araçlarımız rent a car sigortalıdır.

 

 

Emlak sektöründe ne tür hizmetler vermektesiniz? Müşterilerinizin bu konuda beklentileri nedir?

 

- Başta daire, ev, villa olmak üzere arsa, arazi ve fındıklık gibi alım satım hizmeti veriyoruz. Satıcılardan beklentimiz, satılacak taşınmazın tapu ve iskanının olması. Aksi durumda alım satımını yapmıyoruz. Bayrak Emlak & Rent A Car, resmi olmayan hiçbir satışa aracılık etmez.

 

 

Çok uzun yıllar sonra Türkiye’ye ve Karasu’ya dönerek hizmet vermeye başladınız. Bunun gerekçesi nedir?

 

- Ülkeme, vatanıma ve milletime olan özlemim ile bağlılığım beni 49 yıl sonra Türkiye’ye ve de Karasu’ya getirdi. Bu sektörde de kurumsal ve profesyonel anlamda hizmet vererek hem örnek olmak istedim hem de ülkeme böyle bir sektörde hizmet vermeyi uygun buldum.

 

Karasu’yu canımdan çok seviyorum. Yurt dışından insanların Karasu’ya bakışı çok farklı. Biz, içeriden fark edemiyoruz ama çok güzel doğal güzelliklerimiz var. Avrupa’da olmayan bir coğrafi güzelliğe sahibiz. Yurt dışındaki turistlere Karasu’yu tanıtmaktan da gurur duyuyorum.

 

 

Yurt içinden ve yurt dışından Karasu’ya gelmek isteyen ve sizden hizmet almak isteyen vatandaşlar, işletmenize nasıl ulaşabilir?

 

- Sosyal medya hesaplarımızdan bize ulaşılabilir. www.facebook.com/selcuk.bayrak.942 hesabından ve www.instagram.com/bayrakemlakrenta hesabından ulaşılabilir. Ayrıca, kurumsal hatlarımız olan 0552 461 04 500552 481 04 50 ve 0538 501 50 54 numaralı telefonlardan işletmemize ulaşılabilir.

 

Bayrak Emlak & Rent A Car olarak Karasu Batı Karadeniz Caddesi üzerinde No: 19/67 adresinde, Vizyon Hotel yanında kurumsal anlamda hizmet veriyoruz. Mesai saatlerimiz içerisinde kurumsal ofisimizden, 2 4saat ise kurumsal telefon numaralarımızdan bize ulaşılabilir.

 

BAYRAK EMLAK & RENT A CAR FOTOĞRAF ve VİDEO: