-

Ülke genelinde 2 milyondan fazla haneye verilecek olan Tam Kapanma Sosyal Yardım Programı kapsamındaki bin yüz liralık destek ödemeleri yapılmaya başlandı. Hafta başında muhtarlara, dağıtım yapılacak isimlerin listesi teslim edildi.

Karasulu muhtarlar da kendilerine teslim edilen listelerdeki hak sahiplerinin evlerine giderek, destek ödemelerini elden teslim ediyor. Ödemelerin PTT şubelerinden yapılmayacağı, elden adrese teslim usulü verileceği belirtildi.

VEFA SOSYAL DESTEK SAHADA

Yalı Mahallesi Muhtarı Dursun Ali Akbaş, “Mahallesi en kalabalık muhtarlık benim. Yaklaşık bin 400 haneye ödeme yapacağız. Vefa Sosyal Destek Grupları olarak muhtarlıklar ve cami imamlarıyla birlikte üç dört gün içerisinde dağıtımı tamamlamayı düşünüyoruz” dedi.

Devletin elinden geldiğince vatandaşa destek vermeye devam ettiğini ve bu destekleri de devletin en küçük birimi olan muhtarlar olarak vatandaşa ulaştırdıklarını ifade eden Akbaş, “Bayram gelmeden tüm paralar sahiplerine teslim edilecek” diye konuştu.

VATANDAŞ BİZE SORUYOR

Karapınar Mahallesi Muhtarı Oğuzhan Öztürk ise “Bize en sık sorulan soru, ‘Bana neden çıkmadı?’ şeklinde oluyor. Bunun cevabını biz bilemiyoruz. Muhtarlar sadece kendilerine verilen listelerdeki isimlere ödemelerini teslim ediyor. Bu hafta çok yoğun çalışacağız. Vatandaş da bizi anlayışla karşılamalı ve destek olmalı” şeklinde konuştu.

Bu haber KarasuHaberleri.com’un özgün haber içeriğidir. Haber metni veya haber görselini başka bir kaynakta görürseniz çalınmış demektir. Bu tür kopyala yapıştır kaynaklara itibar etmeyiniz. Emek hırsızlığına göz yummayınız.

TAM KAPANMA SOSYAL YARDIM PROGRAMI ÖDEMELERİ YAPILIYOR (izle):

...