-

Ülke genelinde çok sayıda bayisi bulunan İşler Kitabevi, Sakarya’nın üçüncü, Türkiye’nin ise 500. Şubesini Karasu’ya açtı. Eğitim koçluğu eşliğinde kaynak kitap temini yapan İşler Kitabevi işletmecisi Ahmet Çelen, “Toplamda 3 bin öğretmeni bünyesinde bulunduran kurumsal bir firmayı Karasu’ya getirdik” dedi.

BİR AYLIK KAMPANYA

Açılışa özel bir kampanyalarının da bulunduğuna vurgu yapan Ahmet Çelen, üç kitap alan öğrencilere bir kitabın da İşler Kitabevi tarafından hediye edildiğini söyledi. Çelen, indirim ve kampanyaların yıl boyunca çeşitli şekilde devam ettiğini belirtti.

“TYT ve AYT grubunun yardımcı ders kaynaklarını geniş bir yelpaze halinde öğrencilere sunuyoruz. Öğrencilerin arayıp da bulamadıkları alternatif bir markayı Karasulu öğrencilerin ayağına getirdik” diyen Çelen, işletmeleri hakkında şu bilgileri verdi:

EĞİTİM KOÇLUĞU ve ÖĞRENCİ TAKİBİ

“Sınava hazırlanan öğrencilerin hedeflerini yükseltmeye odaklı bir sistem ile hizmet veriyoruz. Bu nedenle satış odaklı değil, eğitim odaklı hizmet veriyoruz. Yani öğrencinin analizini yapıp, branşını ve netlerini öğrenip ona göre kaynak öneriyoruz.

İşletmemiz sadece bir kitap satış noktası değil. Eğitim koçluğu eşliğinde kaynak desteği sunan bir sistemimiz mevcut. Öğrencinin eğitimini temelden başlayarak basamak basamak takip ediyor ve durumlarını kayıt altında tutuyoruz”