-

Karasu İncilli Mahallesi, Plaj Caddesi üzerinde yer alan Öz Trabzon Pide ve Börek Salonu ile Anadolu Et Şarküteri, gerçekleşen geniş katılımlı bir törenle hizmete girdi. Açılışa, TÜGVA Genel Başkanı Enes Eminoğlu, Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı ve ilçe protokolü ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Başkan İshak Sarı, açılış kurdelesinin kesimi öncesi konuşma yaptı ve işletmenin hayırlı olmasını diledi. TÜGVA Genel Başkanı Enes Eminoğlu da yaptığı konuşmada “Bir Karasulu olarak genç yatırımcıların ilçeye farklı konseptlerde mekanlar kazandırması beni mutlu ediyor” dedi.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından davetliler ilk olarak Anadolu Et Şarküteri’yi gezdi. İşletmeci Davut Kalkan, “Yöresel ürünlerimizi doğal halleriyle kendi memleketlerinden getirtiyoruz. Et reyonlarımız günlük yenileniyor. Kalite ve lezzetimizle iddialıyız” dedi.

Ardından davetliler, Öz Trabzon Pide ve Börek Salonu’nu ziyaret etti ve ikramları kabul etti. İşletmeciler Yakup Eminoğlu ve Süleyman Kılıç, “Sektörde 25 yıldır hizmet veriyoruz ve Karasu halkının sofralarına ekmeğimizle konuk oluyoruz. Tecrübeli ustalarımız ile yepyeni tatlarla bu kez biz Karasu halkını soframızda ağırlayacağız” diye konuştu.