-

FİYATLAR İNDİ, TESLİMAT AĞI GENİŞLEDİ (izle):

...

Günün her saati kapıya teslim sanal market ve Doğu Karadeniz Caddesi üzerindeki adresinde reyondan satış hizmeti veren Karasu Özmar, güncel kampanyaları ve genişletilmiş teslimat ağına bir de KDV indirimini ekledi.

Tüm temel gıda ürünlerinde yüzde 7’lik indirimi etiketlerine yansıtan Karasu Özmar, Karasu’daki kapıya teslimat hizmetini bölgesel hale getirdi ve Kocaali ile Ferizli’ye kadar teslimat kabul etmeye başladı.

İNDİRİME TİKETE YANSIDI

Karasu Özmar Mağaza Müdürü Deniz Temoçin, “Karasu’da KDV indirimini etiketlere yansıtan ilk marketlerden biriyiz. Yüzde 7’lik indirim tüm temel gıda ürünlerine yansıttık. Hem market reyonlarımızda hem de www.KarasuOzmar.com sanal marketimizde fiyatlarımız güncellendi” dedi.

Karasu’nun her yerine, Kocaali’nin ilçelerine ve Ferizli’ye kadar kapıya teslimat yaptıklarını belirten Temoçin, “İnternet adresimizden, 0530 565 82 74 numaralı WhatsApp hattımızdan veya bizi arayarak sipariş verilebilir” diye konuştu.

GÜNÜN HER SAATİ TESLİMAT

Tüm kampanyalı ürünleri 09:00 ile 05:00 saatleri arasında kapıya teslim ettiklerini söyleyen Deniz Temoçin, “Günlük ve taze meyve-sebze reyonumuzda çeşit arttırdık ve fiyatları indirdik. Kampanyalı ürünlerimizi markete gelerek ya da internet sitemizden takip edebilirler” ifadelerini kullandı.