-

Su arıtma sistemlerinde dev kampanya Su arıtma sistemlerinde dev kampanya

Başta Marmara bölgesi olmak üzere ülke genelinde su arıtma hizmeti veren Aydın Su Arıtma işletmecisi Ömer Aydın, su arıtma cihazının avantajlarına dikkat çekti. “Sağlığınız için iyi filtre edilmiş arıtma suyunu tercih edin” diyen Aydın, “Su arıtma sistemleri hem sağlıklı hem de ekonomik” dedi.

Son yıllarda her evde su arıtma sistemlerinin montajının yapıldığına da vurgu yapan Ömer Aydın, “Bunun nedeni, zaman zaman şebeke suyunun içilemez olması ve damacana maliyetinin fazla olması” diye konuştu.

SAĞLIK, ŞAKAYA GELMEZ

Aydın, “Uzmanların yaptığı araştırmalar sonucu çeşitli mikrop ve kimyasallarla dolu olan damacana sular, insan sağlığını çok büyük derecede etkilemekte. Temel sıvı ihtiyacımız olan suyun kalitesinin bozulması birçok hastalığı da beraberinde getiriyor. Özellikle bebek ve çocuklar için arıtma suyu daha sağlıklı” ifadelerini kullandı.

Bir evin yıllık ortalama damacana su maliyetinin 3 bin liraları bulduğunu söyleyen Aydın, “Bu fiyatların altına arıtma cihazı sahibi olmak mümkün. Arıtma suyunu içmede, yemekte, çayda, meyve ve sebze yıkamada kullanarak daha sağlıklı bir yaşam sürdürülebilir. Uzun vadede ise arıtma suyu maliyeti en ucuz içme suyu maliyeti haline geliyor” dedi.

İYİ ARITMA SUYU NASIL OLMALI?

Aydın Su Arıtma işletmecisi Ömer Aydın, kaliteli ve tescilli bir arıtma cihazı suyunun nasıl olması gerektiği konusunda bilgi verdi ve vatandaşı şu bilgilerle uyardı:

“Birçok hastalığa sebebiyet verecek mikroorganizmalar içermemeli. Berrak ve en önemlisi kokusuz olmalı. Suyunuzda kimyasalların yol açtığı renk ve koku olmamalı. İçimi yumuşak olmalı. Suyunuzda kimyasal atıklardan oluşan maddeler ve kimyasal kesinlikle olmamalı. Krom, kurşun, cıva gibi bazı kimyasallar sağlığımıza ciddi boyutta zarar vermekte. Bu nedenle ucuz ve kalitesiz arıtma cihazlarından uzak durulmalı”

AYDIN SU ARITMA / ÖMER AYDIN

İrtibat: (0 542) 207 91 15

Sosyal Medya: instagram.com/0meraydin