-

8 Nisan tarihinde Ziraat Odası Karasu Şubesi’nin Tarımsal Nüfus Gençleşiyor Projesi kapsamında fındık yetiştiriciliği kursu Salı günü tamamlandı. Kursta Ziraat Odası Karasu Şubesi Teknik Personeli Ziraat Yüksek Mühendisi Serap Vildan Ersoy ve Ziraat Teknikeri Bülent Demirci görev aldı.

Tarımın daha bilinçli yapılması, ürün veriminin arttırılması, tarımdaki değişkenlerden ve yeniliklerden haberdar olunması amacıyla açılan kursun sonunda kursiyerlere Karasu Halk Eğitimi Merkezi tarafından sertifika ve Sakarya İŞKUR tarafından katılım ücretleri verildi.

KURS KAYITLARI DEVAM EDİYOR

Üreticiler için verilen kursların faydasının tartışılamaz olduğunu geçmiş dönem kurslarından tecrübe edindiklerini belirten Ziraat Odası Karasu Yönetim Kurulu Başkanı Selami Arık, “Proje kapsamında kurs kayıtlarımız devam ediyor” ifadelerini kullandı.

“Kurslar tarımdaki genç nüfusa yönelik olduğu için 16 - 40 yaş aralığındaki kişiler kurslara katılma imkanı bulacak” şeklinde konuşan Başkan Selami Arık, “Kayıt yaptırmak isteyenlerin Ziraat Odamıza bizzat başvuru yapmaları” dedi.

Bu haber KarasuHaberleri.com’un özgün haber içeriğidir. Haber metni veya haber görselini başka bir kaynakta görürseniz çalınmış demektir. Bu tür kopyala yapıştır kaynaklara itibar etmeyiniz. Emek hırsızlığına göz yummayınız.