-

KARASU'DA CUMARTESİ PAZARI SON KEZ KURULDU (izle):

Tam kapanma süresince Cumartesi günleri hizmet veren Karasu Halk Pazarı, kapanma süresi içerisinde son kez kapılarını açtı ve müşterilerini kabul etti. 15 Mayıs Cumartesi günü kurulan pazarda sadece sebze, meyve ve fide ürünleri satan tezgahlar hizmet verdi.

Karasu Kaymakam Vekili ve Kocaali Kaymakamı Dr. Emre Nebioğlu, Karasu Halk Pazarı’nı ziyaret ederek esnaf ile sohbet etti. Nebioğlu’na Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Karakaş, Emniyet Müdürü Halil Akyol, Yazı İşleri Müdürü Turan Yüzücü, Zabıta Müdürü Talat Kaptan ve Pazarcılar Derneği Başkanı Halit Yavuzyiğit eşlik etti.

PAZAR, SORUNSUZ HİZMET VERDİ

Kaymakam Nebioğlu, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, Karasu halkının bayramını tebrik etti. Nebioğlu, “vatandaşımız, bilinçli bir şekilde kurallara uyuyor. Esnafımız da tedbirini almış ve görevli herkes denetimlerini layıkıyla gerçekleştiriyor” dedi.

Karasu Pazarcılar Derneği Başkanı Halit Yavuzyiğit ise Pazartesi günleri Karasu Halk Pazarı’nın tüm tezgahlarıyla hizmet vereceğini ve Perşembe pazarının da kurulmasıyla haftada iki gün halk pazarının hizmet vermesi için görüşmelerin yapıldığını belirtti.

HAFTADA İKİ GÜN PAZAR

Yavuzyiğit, “Esnafımız 20 günden beri madden yoruldu. Bu yüzden Perşembe pazarını da açmak istiyoruz. Normalde Karasu Halk Pazarı, 1 Haziran itibariyle haftada iki gün hizmet vermeye başlıyordu. Önümüzdeki haftadan itibaren Perşembe pazarını da kurarak haftada iki güne çıkartmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Bu haber KarasuHaberleri.com’un özgün haber içeriğidir. Haber metni veya haber görselini başka bir kaynakta görürseniz çalınmış demektir. Bu tür kopyala yapıştır kaynaklara itibar etmeyiniz. Emek hırsızlığına göz yummayınız.