-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın vatandaşın alım gücüne katkı sağlaması amacıyla ülke genelinde açılacağını müjdelediği Türkiye Tarım Kredi Kooperatif marketlerinden biri de Karasu’da açıl(mış). Mış diyoruz çünkü ilçe basınına haber verilme tenezzülünde dahi bulunulmadı.

Karasu halkının ve vatandaşın bilgilendirilmesi maksadıyla bir tür kamu görevi gören ve kurumların çalışmalarını halka duyurmak amacıyla varlık hayatını sürdüren basın kurumunun doğal işleyişinden bihaber idareciler, kendi aralarında marketlerini açmışlar. İlçe protokolünün de geniş katılım göstermediği açılış töreninde ilçe basını da yok.

Yani marketin açılışını siz değerli Karasu halkına duyurmamız istenmemiş olacak ki, ilçe de topu topu 4-5 tane olan resmi basın kurumlarını arama gereği duymamışlar. Bir basın mensubu kardeşimiz ise market yönetiminden bir tanıdığını haber vermesi üzerine giderek çekim yapmış.

Bilgileri ve fotoğrafları kendisinin yayın kurumundan edinebilirsiniz. Biz, market ve kooperatif idarecilerinin kararına saygı duyarak yerini ve açılış ile ilgili herhangi bir bilgiyi siz değerli okurlarımızla paylaşmamayı uygun bulduk. Marketin yerini de konu komşuya sorarak ya da Karasu Tarım Kredi Kooperatifi’ni arayarak öğrenebilirsiniz. Bihaber olduğumuz kurum marketi açılışını siz değerli Karasu halkına ulaştıramadığımız için de özür dileriz.