-

KAMPANYA ve FIRSATLAR DOLU TEK TIKLA SİPARİŞ (izle):

...

Karasu’da verdiği hizmet ve kalite ile dikkat çeken Kebap Diyarı, tek tıkla sipariş uygulamasına da geçti. İnternet ve mobil cihazlar üzerinden kolay sipariş imkanı sunan Kebap Diyarı, uygulamaya özel fırsat ve kampanyalarla da dikkat çekmeye hazırlanıyor.

Kebap Diyarı işletmecisi Ömer Çolak, “Yemek Sepeti üzerinden online sipariş ile müşterilerimize hızlı teslimat sunuyoruz. Ayrıca, YemekSepeti.com tarafından dönem dönem gerçekleştirilen kampanya ve fırsatlardan da sipariş veren müşterilerimiz faydalanabilir” dedi.

Çolak, “Ayrıca (0 264) 718 52 54 ve (0 264) 718 52 55 numaralı sabit hatlarımızdan da hizmet verdiğimiz her saat içerisinde sipariş verilebilir. Yakın zamanda Getir Yemek uygulaması üzerinden de sipariş almaya başlayacağız” ifadelerini kullandı.

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ

Karasu Kebap Diyarı’nın hizmet ve kalitesinden memnun duyduklarını dile getiren Gül Coşkun, “Kebap Diyarı işletmesine ve çalışanlarına ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Lezzet, sunum ve hizmeti çok güzel. Ailemle severek, beğenerek geliyoruz” diye konuştu.

Açıldığı günden beri geldiğini ifade eden Muzaffer Çobanoğlu, “İkramları çok güzel. Menüleri lezzetli. Yemek öncesi ikramları bile insanın karnını doyuruyor” derken Ömer Çobanoğlu ise “Müessesenin temizliği ve hijyeni çok iyi. Karasu için güzel bir işletme. Tavsiye ediyorum” dedi.