-

İKİZLER TARIM'DAN GÖRKEMLİ AÇILIŞ (izle):

...

Akyazı, Kuzuluk ve Adapazarı’nın ardından Karasu şubesini de büyük indirim ve kampanya eşliğinde hizmete açan İkizler Tarım Makinaları’nın Pazartesi günü gerçekleştirilen açılış törenine Karasulu çiftçiler ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. İşletmenin açılış kurdelesini Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı ve işletme sahipleri birlikte kesti.

İşletme Sahibi Ali Tokat, “İkizler Tarım Makinaları’nı diğer işletmelerden farklı kılan, sattığımızın her ürünün her şubemizde servisini de veriyor oluşumuz. Ayrıca belirli günlerde ücretsiz bakım günleri gerçekleştiriyor ve çiftçimizin makinalarına ücretsiz bakım hizmeti veriyoruz” dedi.

ŞUBEDE ve ADRESTE SERVİS

Karasu halkının büyük ilgisiyle karşılaştıklarını da dile getiren Ali Tokat, “Sattığımız ürünlerin arkasında İkizler Tarım güvencesi var. Sattığımız tüm ürünlerin aynı zamanda servisiyiz. Gerektiğinde ilaçlama ve çapa gibi büyük makinaların servisini, çitçinin adresine giderek de veriyoruz” diye konuştu.

Farklı marka ürünleri bir çatı altında buluşturduklarını da belirten Tokat, “Müşteriyi adres adres gezdirmeden, alternatif markaları şubemizde sunuyoruz. Makinayı alan, yedek parçayı da bizde buluyor, servisi de bizden alıyor. Çiftçi, tek noktada bütün ihtiyaçlarını karşılıyor” ifadelerini kullandı.

Bu haber KarasuHaberleri.com’un özgün haber içeriğidir. Haber metni veya haber görselini başka bir kaynakta görürseniz çalınmış demektir. Bu tür kopyala yapıştır kaynaklara itibar etmeyiniz. Emek hırsızlığına göz yummayınız.