-

Geçtiğimiz günlerde Ziraat Odası Karasu Şubesi ile Türkiye İş Bankası A.Ş. Karasu Şubesi, iş protokolü imzaladı. Ziraat Odası’na kayıtlı olan üreticiler, imzalanan protokole göre birçok imkandan yararlanabilecek.

Tarımsal ve bireysel kredi ihtiyacını üreticinin karşılayabileceğini ifade eden Ziraat Odası Karasu Yönetim Kurulu Başkanı Selami Arık, “Kayıtlı olan üyelerimiz, İş Bankası imece kart ile altı aya kadar varan vadelerle faizsiz, kart ücreti olmadan, imece kart üyelik aidatı olmadan, zorunlu sigorta uygulaması olmadan kart ücreti ödemeden tarımsal ve bireysel kredi ihtiyacını karşılayabilecek” dedi.

“Üyelerimiz; mazot, ilaç, gübre, tohum, yem ve lastik alım fırsatlarından ve cazip faiz oranlarıyla tarla, traktör ve konut alımını da gerçekleştirebilecek” şeklinde konuşan Başkan Arık, “Bilgi almak isteyenler 0507 197 25 58 numaralı telefon üzerinden Levent Mert ve 0507 197 25 66 numara ile de Onur Çakırcı ile irtibata geçebilir veya http://bit.ly/Imecemobil internet adresi üzerinden de detaylarına ulaşabilir” sözlerine yer verdi.

Bu haber KarasuHaberleri.com’un özgün haber içeriğidir. Haber metni veya haber görselini başka bir kaynakta görürseniz çalınmış demektir. Bu tür kopyala yapıştır kaynaklara itibar etmeyiniz. Emek hırsızlığına göz yummayınız.