-

Karasu’ya Cag Kebabı lezzetini en başarılı şekliyle getiren Eminoğulları Erzurum Cag Kebabı, Çağdaş ışıklar mevkiinde hizmet vermeye devam ediyor. Tam kapanma süresinde paket servis hizmetini aksatmadan sürdüren işletme, ürün çeşidini genişletti ve yepyeni lezzetler sunmaya başladı.

Eminoğulları Erzurum Cag Kebabı işletmecisi Muhammed Bor, pide, kebap, lahmacun, Antep usulü ciğer, tavuk şiş, kanat ve köfte çeşitleriyle tam kapanma boyunca Karasulu lezzet severlerin kapısına paket teslim hizmet verdiklerini ifade etti.

7/24 HİZMET

Bayram sonrası müşterilerini ağırlamayı hedeflediklerini de sözlerine ekleyen Muhammed Bor, “Restoranların açılmasıyla birlikte 7 gün 24 saat hizmet vereceğiz. Ramazan süresince ise 0531 202 44 44 numaralı telefondan sipariş alarak sahura kadar hizmet veriyoruz” dedi.

Bu haber KarasuHaberleri.com’un özgün haber içeriğidir. Haber metni veya haber görselini başka bir kaynakta görürseniz çalınmış demektir. Bu tür kopyala yapıştır kaynaklara itibar etmeyiniz. Emek hırsızlığına göz yummayınız.

ERZURUM CAG KEBABI, YENİ LEZZETLERİYLE İDDİALI (izle):

...