-

ZEHRA HOCA OYUN ve ÇAY EVİ AÇILDI (izle):

...

Zehra Hoca Oyun ve Çay Evi, Kabakoz Mahallesi 808.Sokak üzerinde hizmete girdi. Yeni yapılmakta olan anaokulu binasında çocukları ve velileri ağırlayan Zehra Hoca Oyun ve Çay Evi’nin açılış kurdelesi, Karasu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cihan Emre’nin katılımıyla kesildi.

Aynı zamanda eğitimci olan işletme sahibi Zehra Fidan Say, “Çocukların, öğretmenlerimizle birlikte güvenle zaman geçirebileceği bir ortam oluşturduk. Çocuklar oyun odasında vakit geçirirken anne ve babalar dilerse çaylarını içiyor, dilerlerse de çocuklarını bırakıp gidebiliyor” dedi.

İSTER BEKLEYİN, İSTER BIRAKIN

İki yaş üzeri çocukları ebeveynleri olmadan da baktıklarını belirten Zehra Fidan Say, “Aileler, istedikleri saat kadar çocuklarını öğretmenlerimize ve oyun ile etkinlik odalarımıza teslim edebiliyor. Çocuklara uygun yemek de çıkarmaktayız. 0533 192 35 84 numaralı telefondan bize ulaşılabilir” diye konuştu.

Zehra Hoca Oyun ve Çay Evi, haftanın yedi günü hizmet veriyor. Saat 10:00’da hizmet vermeye başlıyor ve 18:00’a kadar açık oluyor. Akşamları saat 18:00’dan sonra da randevu alınması durumunda saat 23:00’a kadar hizmet veriliyor.

İLÇEMİZE GÜZEL HİZMET

İşletmeciler ve davetliler eşliğinde kurdele kesimini gerçekleştiren Karasu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cihan Emre, “Odamız üyesi olan Zehra Hoca’mız ilçemize, çocuklarımıza ve insanlığa güzel bir hizmet sundu. Karasu’yu güzel bir hizmet ve işletme bekliyor” diyerek kurdeleyi kesti.