-

Bu haber KarasuHaberleri.com’un özgün haber içeriğidir. Haber metni veya haber görselini başka bir sitede görürseniz çalınmış demektir. Bu tür kopyala yapıştır sitelere itibar etmeyiniz. Emek hırsızlığına göz yummayınız.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Karasu’da çelenk töreni düzenlendi. Bu yıl, bayramın gerçek sahibi olan çocukların da katılım göstermesi renkli görüntülerin de yaşanmasına neden oldu.

Karasu Kaymakamlığı önünde düzenlenen tören, Karasu İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Turhan’ın, Atatürk anıtına çelenk bırakmasıyla başladı. Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Nihan Dertli’nin sunuculuğunu üstlendiği törende saygı duruşunda bulunulması ve Şehit Ferhat Sözer Ortaokulu Müzik Öğretmeni Özge Yaya koordinatörlüğünde İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Turhan, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

Turhan konuşmasında, “Her şeyin en iyisine layık olan çocuklarımız, yarınlarımızın geleceğidir. Bilgiyi araştıran, okuduğunu anlayan, düşünen, çözümcü eleştirilerde bulunabilen, yenilikçi, bilimi ve teknolojiyi yerinde kullanabilen, manevi değerlerine bağlı olarak yetiştiğini gördükçe gururumuz daha artmaktadır” ifadelerine yer verdi.

Törenin ardından Karasu Kaymakamı Dr. Ahmet Naci Helvacı, Karasu Cumhuriyet Savcısı Haluk Çınarbay, Belediye Başkanı İshak Sarı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Turhan, törene katılım sağlayan çocukları selamladı. Toplu hatıra fotoğrafının çekilmesiyle tören sona erdi.

KARASU'DA 23 NİSAN ÇELENK TÖRENİ (izle):