İspiroğlu mesajında şu ifadelere yer verdi; “Üzerinden seneler geçse de, Türkiye FETÖ’cü hainlerin kanlı darbe girişimini ve bu girişim sonrasında 249 şehidini ile yüzlerce gazilerini asla unutmayacak” dedi.

 

“15 Temmuz Direniş ve Yeniden Doğuşun Göstergesidir”

 

15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili, Türk halkının direniş ve bu direnişe karşı koyuşla demokrasiye nasıl sahip çıktığını belirten Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu; “Ana ocağımız diye gördüğümüz yerlerde sadece ana kuzuları değil vatan hainleri de yetişmiş. Fakat vatanına, milletine, toprağına, bayrağına, kitabına sahip çıkan halkımız olduğu sürece bu hainlerin başarılı olmaları asla mümkün değildir. Gösterdiğimiz bu kenetlenme sonrasında darbe kelimesi de artık tarihin tozlu raflarında yerini alacaktır. 15 Temmuz Darbe Girişimi, Türk halkının demokrasiye ve hukuka olan bağlılığının, onu yükseltme noktasındaki arzusunun sembolüdür. 15 Temmuz direniş ve yeniden doğuşun göstergesidir” ifadelerine yer verdi.

 

“Tekrar Meydanlardayız” 

 

11 Temmuz ile 15 Temmuz günleri tekrar nöbetlerimize devam edeceğiz diyen Başkan İspiroğlu; “Darbe kalkışması sırasında Türk halkının gösterdiği mücadele sadece tek taraflı siyasi bir mücadele değil, tüm Türkiye’nin mücadelesidir. Türkiye’ye oyun oynamaya ve darbe yapmaya kalkanlar, bundan sonra karşılarında Aziz Türk Milletini bulmaya devam edeceklerdir. Hangi partiden olursak olalım, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da, 11 ile 15 Temmuz 2017 tarihlerinde her akşam saat 21.00’de Türk bayraklarımızla birlikte Sakarya Demokrasi Meydanında bir araya gelerek, darbecilere karşı tek yürek olduğumuzu, bizleri kimsenin bölüp, parçalayamayacağını, demokrasi ve milli iradeye sahip çıktığımızı haykıralım. Bu duygu ve düşüncelerle 15 Temmuz Darbe Girişimini tekrar anıyor ve böylesi karanlık gecelerin tekrar yaşanmamasını diliyorum” dedi.