-

Türk Kızılay Karasu Şubesi Başkanı Adem Ekşi ve gönüllüler, Sakarya’nın Karasu ilçesinde pilot okul olarak seçtikleri Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu’na mont yardımında bulundu. Okulun belirlenen 17 ihtiyaç sahibi öğrenciye takdim etmek için montları Okul Müdürü Cemal Çetinkaya teslim aldı. Gerçekleştirilen çalışma ile Türk Kızılay Karasu Şubesi, ilk kez bir okula mont yardımında bulundu.

“Türk Kızılay’ın bu etkinliğinde bizim öğrencilerimize yer vermesi, 17 öğrencimizi sevindirmesi hoşumuza gitti” diyen Okul Müdürü Cemal Çetinkaya, “Kendilerine nazik ziyaretleri için teşekkür ederim. Karasu’da Türk Kızılay’ı her yerde görüyoruz. Çalışmalarında başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Türk Kızılay’ında gönüllü olduklarını da ifade eden Okul Müdürü Çetinkaya, “İnsanlara yardım etmek sevindirmek kadar güzel bir duygu yok. Özellikle çocukları sevindirmek çok başka” sözlerine yer verdi. Kızılay gönüllüsü Cemal Çetin Kaya’nın bugüne kadar Türk Kızılay’a çok büyük desteklerinin olduğunu söyleyen Başkan Adem Ekşi ise, “Bugünkü etkinliğimizde de pilot okul olarak Cemal Hocamızın okulunu seçtik” dedi.