-

Toplantının açılış konuşmasını Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı yaptı. Başkan İshak Sarı, “2022-2025 yılı emlak vergisi genel beyan dönemlerinde uygulanacak arsalara ve arsa sayılacak parsellenmemiş arazilere metre kare birim fiyatları için oluşturulan takdir komisyonu üyeleriyle birlikte Belediyemiz meclis salonunda düzenlenen toplantıya katıldık. Gerçekleştirilecek tüm toplantılar sonunda alınan kararların şimdiden ilçemize hayırlı olmasını diliyor, sizleri saygı ve sevgiyle selamlıyorum” dedi.

Karasu Belediyesi Meclis Salonu’nda düzenlenen toplantıya, Belediye Başkanlığı’nın görevlendirdiği başkan ve bir üye, Vergi Dairesi Başkanlığı’nın görevlendirdiği 2 üye, İlçe Tapu Müdürlüğü’nün görevlendirdiği bir üye, Ticaret Odası’nı temsilen görevlendirilen bir üye, Karasu Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü’nü temsilen bir üye ve ilgili mahalle muhtarlarının katılımıyla gerçekleştirildi.

Komisyon üyelerinin görüş alışverişini gerçekleştirdikleri toplantıda değer çalışmaları için bir sonraki komisyon oturumu için gerekli karar alınarak toplantının kapanışı yapıldı.