-

DÖRTYOL IŞIKLARDA KASPAMLI ÇALIŞMA (izle):

...

Cuma günü Karasu dörtyol ışıklar mevkiinde kapsamlı bir çalışma başlatıldı. Karasu Belediyesi, Sakarya Büyükşehir Belediyesi, SEDAŞ ekipleri ile Karayolları Bölge Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen ortak çalışma ile dörtyol ışıklar mevkiinde yol genişletme ve düzenleme gerçekleştirilecek.

Ekiplerin, 24 saat esaslı çalışarak ışıklar mevkii ile Plaj Caddesi’ni kapsayan alanın üç gün içerisinde tamamlanarak teslim edilmesi planlanıyor. Bu süre zarfında yaşanacak olan trafik yoğunluğu ve aksaklıklar için yetkililer, Karasu halkından ve tatilcilerden anlayış beklediklerini de belirtti.

Işıklar mevkiinin tamamlanmasının ardından İstanbul Caddesi üzerinde “Ölüm yolu” olarak bilinen ve bugüne kadar çok sayıda maddi hasarlı, yaralanmalı hatta ölümlü kazaların yaşandığı yolun Liman kavşağına kadar düzenlenerek kuralına uygun, bölünmüş yol haline getirilmesi ve çalışmanın Kurban Bayramı’na kadar tamamlanması planlanıyor.

Bu haber KarasuHaberleri.com’un özgün haber içeriğidir. Haber metni veya haber görselini başka bir kaynakta görürseniz çalınmış demektir. Bu tür kopyala yapıştır kaynaklara itibar etmeyiniz. Emek hırsızlığına göz yummayınız.