-

Cuma günü il merkezinde Sakarya Esnaf Odaları Birliği (SESOB) tarafından düzenlenen iftar programına il protokolü ve bürokratlar ile Sakarya’da görev yapan 61 oda başkanı katıldı. Esnaf sofrası adıyla düzenlenen iftar programında Karasu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cihan Emre ve yönetimi de tam kadro hazır bulundu.

Programa, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Seçim İşleri Başkanı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, AK Parti İl Başkanı yunus Tever, MHP İl Başkanı Ahmet Ziya Akar, CHP İl Başkanı Ecevit keleş, İYİ Parti İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan, İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, Sakarya Barosu Başkanı Avukat İlknur Ebiz Yıldız, ve il protokolü atıldı.

Sakarya Esnaf Odaları Birliği Başkanı Hasan Alişan, iftar öncesi yaptığı selamlama konuşmasında “SESOB olarak düzenlemiş olduğumuz iftar programımızda birliğimize bağlı oda başkanları, yönetimleri ve değerli konuklarımızla bir araya geldik. Allah, birlikteliğimizi daim kılsın” dedi.

Karasu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cihan Emre ise program sonrası “Sakarya Esnaf Odaları Birliği Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programına Karasu ilçemizin esnafları adına iştirak ettik SESOB Başkanımız Hasan Alişan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederiz” diye konuştu.