Karasu Kaymakamı Aziz Mercan ve Belediye Başkanı İshak Sarı, Karasu’da yapımı devam eden alternatif güzergah çalışmalarını yerinde inceledi. Karasu’ya değer katacak projeler üzerinde çalışmalarının devam ettiğini belirten Başkan İshak Sarı, Kaymakam Mercan’a çalışmalar hakkında detaylı bilgi verdi.

 

Yeni alternatif güzergâhlar oluşturarak ilçemizin trafik yükünü azaltmaya yönelik çalışmalarımız devam ediyor” diyen Başkan Sarı, Liman bölgesinin güney bölümünden Yenimahalle’ye uzanan sahil caddesi üzerinde devam eden yol çalışmalarının en yakın zamanda tamamlanacağını söyledi.

 

Yenimahalle üç yol bölgesinde yeni yapılan meslek lisesi yolunun da düzenleme çalışmalarının sürdüğünü dile getiren İshak Sarı, “İlçenin dört bir yanında, halkımızın ve yazlıkçılarımızın trafik yoğunluğu yaşamadan ulaşım yapması için ekiplerimiz çalışıyor” diye konuştu.

 

Sarı, desteklerinden ötürü Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem Yüce’ye de teşekkür ederken Kaymakam Aziz Mercan, “Projelerin tamamlanmasıyla sahil bölgemizin trafik yükünün ortadan kalkacağı kanaatindeyim. Kendilerine ve tüm ekibine kolaylıklar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

 

ÇALIŞMALARA AİT FOTOĞRAFLAR: