Daha önce ilçe merkezinin en büyük mahallesinden biri olan Yalı mahallesinde asfalt döküm çalışmasının çoğunu tamamlayan ekipler, şimdide Üçoluk Mahallesi Ceylandere mevkiinde soğuk asfalt dökme çalışmalarını Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu’nun talimatları doğrultusunda başlattılar. Fen İşleri Müdürlüğünün yaptığı açıklamaya göre her hangi bir aksaklık yaşanmaması durumunda çalışmaların hedeflenen tarihte bitirilmesi planlanıyor.

 

Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu’nun yaptığı açıklamaya göre; “Uzun zamandan beri hava şartları asfalt çalışmaları için olumlu gidiyor, bizlerde bunu fırsat bilerek çalışmalarımıza hız verdik. Hem Karasu Belediyesi hem de Sakarya Büyükşehir Belediyesine bağlı ekiplerimizle birlikte, vatandaşlarımıza rahat bir ulaşım sağlayabilmek amacıyla asfalt dökümüne başladık. Şu anda Yalı Mahallemizin ve Aziziye Mahallemizin ara caddelerinde sıcak asfalt hizmetlerimiz, Üçoluk Mahallemizde de soğuk asfalt çalışmamız devam etmekte. Bununla birlikte Sakarya Büyükşehir Belediyemizin başlattığı Kancalar Mahallemiz, Gölköprü Mahallemiz ve Resuller Mahallemizin grup yolları sıcak asfalt çalışmaları da devam etmektedir” dedi.

 

İspiroğlu, “Bundan sonra da tüm ekiplerimizle birlikte Karasu genelinde asfaltlama çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Hava şartları müsait olduğu sürece bu çalışmalarımız devam edecektir. Daha önce belirttiğimiz gibi biz, asfalt dökümüne yönelik tüm hazırlıklarımızı önceden hazırlamıştık. SASKİ’nin İlçemizde sürdürdüğü çalışmaları tamamlamasının ardından Asfalt döküm hizmetlerimizi titizlikle başlatıyoruz. Vatandaşlarımıza daha rahat, daha kolay bir ulaşım sunmak için çalışmalarımız, Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte tüm hızıyla devam edecektir” ifadeleriyle sözlerini tamamladı.