Göreve geldikleri günden beri ilçe genelinde asfalt serim çalışmalarında rekor düzeyde bir hizmet gerçekleştirdiklerini belirten Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, özellikle altyapısı biten bölgelerde işin önemine göre sıcak asfalt çalışması yaptıklarını, planlı ve programlı bir şekilde şehrin altyapı ve asfalt ihtiyacını giderdiklerini ifade etti. İspiroğlu; “Nisan ayı itibari ile ilçemizin altyapısı biten noktalarında asfalt çalışmalarımızı başlattık. Göreve geldiğimiz günden beri rekor düzeyde sıcak asfalt serim çalışmalarımızı halkımızın hizmetine sunduk. Tabi ki asfalt ihtiyacı duyulan alanımız hala var. Bu alanlarımızın altyapı çalışmalarının tamamlanmasını bekliyoruz. Altyapısı tamamlandığı an bu alanlarımızda da hizmetlerimizi titizlikle başlatacağız” ifadelerine yer verdi.  

 

Öte yandan, Karasu Belediyesi’nin yol ve asfalt çalışması vatandaşlar tarafından da takdirle karşılandığını söyleyen ve Kuzuluk Mahallesi Namazgâh mevkiinde başlatılan asfalt çalışmalarını yerinde takip eden Başkan İspiroğlu, mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Altyapısı tamamlanarak yolları asfaltlanan vatandaşlar, Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu’na hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

 

İspiroğlu; “Yol medeniyet ve çağdaşlığın bir göstergesidir. Halkın memnuniyetinin öncelikli olduğunu her platformda dile getirdiğim gibi bu ve buna benzer hizmetimizin tamamı insanımız için hayata geçiriyoruz. İnsan odaklı çalışıyoruz. Bizim amacımız eksikliği tamamlayan ve yapılamayanı yapan bir belediye anlayışı ile çalışmalara devam etmektir” dedi.