-

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Çarşamba günü tüm yurtta olduğu gibi Karasu’da bir dizi program eşliğinde kutlanacak. Gençlik Haftası’nın başlangıcı olan ve aynı zamanda bağımsızlığın ilk adımı olan Bandırma Vapuru’nun İstanbul’dan hareket ettiği 16 Mayıs günü dolayısıyla Karasu’da da bir etkinlik düzenlendi.

Karasu Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Kemal Ataç, 16 Mayıs Pazar günü birlikte Karasu Kaymakamlığı bahçesinde bulunan Atatürk anıtına çelenk bıraktı. Bu etkinlik ile başlayan Gençlik Haftası kapsamında Çarşamba günü bir dizi program gerçekleştirilecek.

Kısıtlı katılım ile gerçekleşecek tören kapsamında Çarşamba günü saat 10:00’da çelenk programı düzenlenecek. Ardından saat 14:00’da Belediye önünden hareket edilerek Gençlik Konvoyu oluşturulacak ve aynı günün akşamı saat 19:19’da Karasu Şehir Stadı’nda İstiklal Marşı ve Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi okunacak.

Bu haber KarasuHaberleri.com’un özgün haber içeriğidir. Haber metni veya haber görselini başka bir kaynakta görürseniz çalınmış demektir. Bu tür kopyala yapıştır kaynaklara itibar etmeyiniz. Emek hırsızlığına göz yummayınız.