Karasu Belediyesi Destek Hizmetler Müdürlüğü koordinesinde, hem vatandaşların hem de belediye personelinin sağlıklı bir ortamda bulunması amacıyla belediye hizmet binası giriş kapısına dezenfeksiyon kabini yerleştirildi. Belediye’ye giriş yapmak isteyenler öncelikle dezenfeksiyon tünelinden geçiyor ve sonrasında belediyeye adım atıyor.

 

Girişte önlem arttırıldı

 

Hizmet binasına girişin ardından ise temassız ölçüm cihazı ile ateş ölçme işlemi de gerçekleştiriliyor. Görevliler tarafından çalışanların ve vatandaşların ateş ölçümü yapılarak sakıncalı bir durum olmaması halinde belediye binasına girişine izin veriliyor. Mesainin başlamasıyla birlikte kabinden ilk geçişi yapan Belediye Başkanı İshak Sarı, Karasu halkının sağlığı ve güvenliği için her türlü önlemi aldıklarını belirtti.

 

Bektaş’a teşekkür

 

Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, gerekli önlemleri alarak virüs ile mücadeleye devam edileceğini belirtti. İlçe genelinde ilaçlama çalışmalarının da devam ettiğini belirten Başkan İshak Sarı, “Çalışanlarımızın ve vatandaşlarımızın sağlığını düşünerek gerekli tedbirleri almaya devam ediyoruz. Dezenfeksiyon kabinini hibe olarak veren Safran Endüstriyel Temizlik Makinaları sahibi Mustafa Bektaş’a teşekkürlerimizi sunarız” dedi.

 

UYGULAMAYA AİT FOTOĞRAFLAR: