-

CİHAN EMRE ve YÖNETİMİ MAZBATASINI ALDI (izle):

...

Karasu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Cihan Emre ve yönetimi, 9 Mart Çarşamba günü mazbatasını teslim alarak resmen göreve başladı. İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını alan Emre, Karasu Adliye Sarayı çıkışında açıklama yaptı.

“Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği içerisinde bin 776 esnaf üyesi ile birlikte en çok esnaf sayısına sahip bir kurumun başına gelmenin sorumluluğunun farkındayız. Bu sorumluluğa layık olmaya gayret edeceğiz” diyen Cihan Emre, şunları söyledi:

İLK GÜNDEN BAŞLAYACAĞIZ

“Ekonomik bir kriz süreci yaşayan esnafımızla birlikteliğimizi daha da güçlendirerek ahilik çerçevesi içerisinde görevimizi icra edeceğiz. Bu sürecin başından sonuna kadar yanımızda olan esnafımıza ve bize destek veren herkese teşekkür ediyoruz.

İlk olarak esnafımızın bize ulaştırdığı sorun ve görüşler çerçevesinde Belediye’mize ileteceğimiz konular olacak. Terminal ile Ziraat Bankası yolu üzerindeki esnafımızın yol sorununu kendisine aktaracağız. Yönetim üyelerimizle birlikte sahaya çıkarak 40 mahallemizdeki esnafımızı ziyaret ederek, çalışmalarımızın notlarını bizzat kendileriyle oluşturacağız”

Emre ve yönetimi, buradan Esnaf Odası binasına giderek odayı Karasu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Vekili Atalay Arslan’dan aldı ve personel ile bir araya geldi. Arslan, “Dört yıllık bir dönem başlıyor. En güzel hizmeti vereceğine inanıyorum. Biz de bir esnaf olarak takipçisi olacağız. Her zaman kazanan Karasu olsun” diyerek odanın teslimini gerçekleştirdi.