-

Evlerinin bahçesinde su birikince yolları sorumlu gösteren küçük Elanur, “Yollar yapılmış ama tekrar çamur oldu. Yağmur yağınca yine çamur oluyor. Bir kere de düzgün yapsınlar, yağmur yağınca ıslanmasın” diyerek küçük sorununu büyük yetkililere duyurmaya çalıştı.

DUYARSIZ KALMADI

Elanur Karaman’ın şikayetini duyan Karasu Belediyesi Şantiye Şefi Ahmet Parlak, küçük kızın şikayetine duyarsız kalmayarak İhsaniye Mahallesi’ne gitti. Mahalle Muhtarı Oğuz Özden ile karaman ailesinin evini ziyaret eden Parlak, Elanur’un şikayetine yerinde kulak verdi.

Şantiye Şefi Ahmet Parlak, Elanur Karaman’a nerelerden şikayetçi olduğunu sordu. Evinin önündeki küçük su birikintilerini gösteren minik Elanur, Ahmet (Parlak) Amca’sından su biriken yerlerin yapılacağının sözünü aldı.

BEN BULARI AŞARIM

Küçük kızın, kameralara yansıyan sözleri ise sosyal medyada büyük beğeni topladı. Şikayetine kulak verilmesine sevinen Elanur Karaman, “Bunlar sıkıntı değil, ben bunları aşarım. Siz de her yeri çamur sandınız” sözleri ise duyanları adeta kahkahaya boğdu.